Lahden Sisäilmapaja12

 

Lahden Sisäilmapaja12

Vihdoin pääsemme kohtaamaan livenä!

Jokavuotinen Sisäilmapaja järjestetään tänä vuonna Lahden hulppeassa Sibeliustalossa 30.11.-1.12.2021 (Lahden Sibeliustalo: Ankkurikatu 7).

Pajan tunnuslause on Nähdään Lahdessa, hyvässä hapessa! Pajassa on tänäkin vuonna tarjolla laaja- ja monialaista sisäilma-asioiden käsittelyä keskusteluineen sekä mahdollisuus verkostoitua kollegoiden kanssa. Seminaarin yhteydessä järjestetään upea sisäilma-aiheinen näyttely, johon osallistuvat yritykset mahdollistavat seminaarin järjestämisen. Sisäilmapajan järjestävät yhteistyössä Lahden kaupunki ja Sisäilmayhdistys ry. Pajaa sponsoroivat Baumedi Oy, Ramboll Finland Oy ja Saint-Gobain Finland Oy Weber. Lifa Air tarjoaa kotimaiset maskit pajavieraiden käyttöön.

Seminaarimaksu on 70 eur + alv. 24 %, ja siihen sisältyy ohjelman lisäksi lounaat ja kahvit.

OHJELMA

Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt. Olemme kuitenkin varanneet muutamia paikkoja jälki-ilmoittautuneille, ja voit tehdä ilmoittautumisesi TÄSTÄ. Tässä vaiheessa ilmoittautuneiden nimiä ei enää saada painettavaan käsiohjelmaan, emmekä voi huomioida erikoisruokavalioita.

Ilmoittautuneet  (jotka antaneet luvan julkaista nimensä)

Tärkeää tietoa koronatilanteesta.

Päijät-Soten alueen koronayhteistyöryhmä on 26.11. esittänyt aluehallintovirastolle sisätiloissa olevien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten rajoittamista 20 henkilöön. Koronapassia käyttäviä tilaisuuksia määräys ei rajoittaisi. Mikäli AVI päättää rajoituksista ennen Sisäilmapaja12:ta, tulemme ottamaan koronapassin käyttöön Sibeliustalolla. Kanta.fi: Usein kysyttyä koronapassista

Tiedotamme tästä heti, kun saamme tiedon päätöksistä. Jos tässä tapauksessa et voi osallistua seminaariin paikan päällä, voit osallistua tapahtumaan striimin kautta. Sibeliustalolla tapahtumalla on reilusti tilaa salissa ja Metsähallissa näyttelyssä. Suosittelemme vahvasti kaikille maskien käyttöä sekä Koronavilkku-sovelluksen käyttöä. Lifa Air tarjoaa kotimaiset maskit kaikille pajavieraille. Maskeja on jaossa mm. ilmoittautumistiskillä. Pidäthän huolta myös käsihygieniasta. Myös käsidesiä on tarjolla tapahtumapaikalla. Ethän tule seminaariin, mikäli sinulla on flunssan oireita.

NÄYTTELY

Sibeliustalon Metsähalli on tapahtumien keskiössä ja samalla upea näyttelytila, ajantasainen näytteilleasettajalista löytyy täältä.

Näyttely on loppuunmyyty. Lisätiedot ja tapahtuman muut yhteistyömahdollisuuskyselyt johanna.satumaki@sisailmayhdistys.fi, puh. 044 491 5956.

Metsähalli

KAUPUNGIN VASTAANOTTO

Lahden kaupunki järjestää vastaanoton ensimmäisen seminaaripäivän päätteeksi Sibeliustalon Metsähallissa kello 16.

PAJABILEET

Ensimmäisen pajapäivän päätteeksi ollaan ihan KUJAlla! Pajabileet järjestetään Lahden Seurahuoneen KUJAlla kello 19.30 alkaen. Luvassa on hyvää ohjelmaa, dj, bändi, ruokaa ja juomaa sekä tietenkin kohtaamisia toisten pajavieraiden kanssa. Ilmoittautuminen vuoden sisäilmabileisiin avataan pajailmoittautumisen yhteydessä 22.9. Pajabileisiin on erillinen osallistumismaksu - bilekortin hinta on 25 eur + alv. 24 %, ja se sisältää illan ohjelman lisäksi maukkaan Streetbuffan yhden juoman kera. Huom.! Lahden Seurahuoneella tullaan ottamaan käyttöön koronapassi, joten tulemme vaatimaan sitä Sisäilmapaja12:n pajabileisiin osallistuvilta.
Lahden Seurahuone: Aleksanterinkatu 14

MAJOITUS

Olemme varanneet ja sopineet huonekiintiön ja -hinnan hotelli Seurahuoneen kanssa, mutta jokainen varaa huoneensa itse. Sopimushintainen kiintiövaraus vapautetaan asteittain 30.10. alkaen ja viimeiset mahdollisesti vapaana olevat huoneet 22.11.2021. Seurahuone on täynnä (18.11.2021).

NETTIVARAUKSET osoitteessa www.sokoshotels.fi varaustunnuksella BSISÄILMAPAJA.

Voit varata majoituksen myös Sokoshotels-keskusvaraamon kautta +358201234600, hotellin vastaanotosta +358201234655 tai hotellin myyntipalvelusta +358201234654. Varaus onnistuu myös sähköpostilla seurahuone.lahti@sokoshotels.fi. Varauskoodi on tällöin SISÄILMAPAJA12.

Huom! Jos haluatte majoituksenne laskutukseen, hotelli on pyytänyt lähettämään laskutustiedot hotelliin etukäteen!

Solo yhden hengen huone 129 eur/huone/yö
Solo kahden hengen huone 154 eur/huone/yö
Solo Up yhden hengen huone 159 eur/huone/yö
Solo Up kahden hengen huone 184 eur/huone/yö

Huonehintaan sisältyy arvonlisävero ja aamiainen.