Sisäilmastoseminaari 2024

 

Sisäilmastoseminaari 2024

Sisäilmastoseminaari 2024 12.3. Messukeskuksen kongressialueella.

OHJELMA

Sisäilmastoseminaarin ohjelma koostetaan hyväksytyistä kirjallisista artikkeleista, jotka esitetään seminaaripäivänä joko suullisina tai postereina sekä julkaistaan seminaarijulkaisussa. Esitykset ovat asiantuntijoiden seminaariin tarjoamia, ja ne käyvät läpi arviointiprosessin. Sisäilmastoseminaarin artikkeleiden tulee pohjautua ajankohtaisiin sisäympäristön aihepiirin tutkimuksiin, katsauksiin, selvityksiin, hankkeisiin tai ohjeistuksiin. Mielipidepuheenvuoroja tai kaupallisia esityksiä ei hyväksytä. Seminaarissa ei ole pyydettyjä puheenvuoroja mahdollisia avauspuhujia lukuun ottamatta.  

Lue myös:
Sisäilmastoseminaarin artikkelit ja esitykset

Sisäilmastoseminaari-julkaisut

Sisäilmastoseminaarin ohjausryhmä vastaa esitelmäehdotusten ja artikkeleiden arvioimisesta sekä lopullisen ohjelman muodostamisesta.

Sisäilmastoseminaarin 2024 ohjausryhmä: Mervi Ahola, Ulla Haverinen-Shaughnessy, Kati Huttunen, Anne Hyvärinen, Paavo Kero, Hanna Keränen, Anne Korpi, Hannu Koskela, Risto Kosonen, Katri Leino, Tero Marttila, Sami Niemi, Pertti Pasanen, Juha Pekkanen, Anna-Mari Pessi, Anna Saarinen, Heidi Salonen, Piia Sormunen, Jorma Säteri, Marianna Tuomainen, Katja Tähtinen, Kirsi Villberg, Aki Vuokko, Mika Vuolle ja Leif Wirtanen; sihteeri Anna Merikari

 

SISÄILMASTOSEMINAARIN ILTA Radisson Blu Plazan tiloissa 12.3.2024.

ILTAOHJELMAN ESITE

Nimetön malli(3)

Muutakin kuin asiaa – sanaton viestintä asiakaskohtaamisissa?

Mr. Body Language Niko Visuri avaa osallistujien silmät ja mielet katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä. Hän auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehonkielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-ajallakin, niin lähikontakteissa kuin myös etäyhteyksissä, joissa viestinnän haasteet erityisesti korostuvat.

Visurin esitys sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja antaa uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, asiakaspalvelun, myynnin, esiintymisen, liiketoiminnan ja työssä hyvinvoinnin edistämiseksi. Kehonkielen viestintään perehtymällä voidaan helpottaa ihmisten välistä kanssakäymistä, vähentää ja hallita vaikeita kanssakäymistilanteita sekä tehostaa oman viestinnän läpimenoa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Esityksessä käsitellään mm. menestyksekkään ensivaikutelman ja luottamuksen luomista, kuuntelemisen taitoja, positiivisten eleiden tehostamista, vakuuttavaa esiintymistä, eri eleiden tulkintaa sekä negatiivisten eleiden tunnistamista, hallitsemista ja välttämistä tehokkaan viestinnän tukemiseksi sekä hyvien ja luottamuksellisten suhteiden luomiseksi.

Nimetön malli(2)

 

Illan aikana esiintyy sellisti Magdalena Valkeus,
nautimme Plazan juhlabufeesta ja saamme viettää aikaa hyvässä seurassa.
Loppuillan musiikista vastaa DJ, joten tanssikengät jalkaan!

Tule viettämään kanssamme Sisäilmastoseminaarin iltaa!

 

 

 

 

NÄYTTELY

Sisäilmastoseminaarin 2024 yhteydessä järjestetään perinteiseen tapaan näyttely. Pääset tästä seminaarin   näyttelysivulle.

Sisäilmastoseminaarin 2024 pääsponsori:

weber_logo_rgb

 

OSALLISTUMISMAKSUT

Päivä Messukeskuksessa 80 eur + alv. 24 % (perustutkinto-opiskelijat 35 eur + alv. 24 %), sis. narikan, lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit

Ilta Radisson Blu Plazassa 65 eur + alv. 24 %, illalliskortti sis. tervetulo- ja ruokajuoman

Päivä + ilta 130 eur + alv. 24 % (perustutkinto-opiskelijat 100 + alv. 24 %)

 

MAJOITUS 11.-13.3.2024

Holiday Inn Helsinki, Messuaukio 1 (Seminaaripaikalla)
Std 1hh 125€/vrk, sis. aamiaisen
Std 2hh 145€/vrk, sis. aamiaisen
Huonevaraukset verkossa, soittamalla 09 150 900 tai sähköpostilla expo@holidayinnhelsinki.fi 26.2.2024 mennessä varaustunnuksella "SY4"

Radisson Blu Plaza Hotel, Mikonkatu 23, Helsinki (Iltajuhlapaikka)
Std 1hh 135/vrk, sis. aamiaisen
Std 2hh 155/vrk, sis. aamiaisen
Varaustunnus: BSIY24

Radisson RED Hotel, Vuorikatu 24, Helsinki (Iltajuhlapaikan vieressä)
Std 1hh 135/vrk, sis. aamiaisen
Std 2hh 155/vrk, sis. aamiaisen
Varaustunnus: BSIY24

 

Sisäilmastoseminaarin ohjeisohjelmaa

Rakennusterveysasiantuntijoiden (RTA), Sisäilma-asiantuntijoiden (SISA) ja Kosteusvaurioiden kuntotutkijoiden (KVKT) neuvottelupäivä 11.3.2024

Neuvottelupäivässä käydään läpi ajankohtaisia asioita sekä kehitetään ja yhdenmukaistetaan alan toimintaa. Tilaisuus on tarkoitettu sertifioiduille RTA-, SISA- ja KVKT-asiantuntijoille, kyseisen koulutuksen käyneille, koulutuksen järjestäjille ja henkilösertifioijille. Neuvottelupäivän järjestää sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä Sisäilmayhdistyksen, Valviran, Terveet tilat 2028 -ohjelman ja Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelman kanssa.

Aika: Maanantai 11.3.2024 klo 13-17
Paikka: Ravintola Vaunun auditorio, Ratapihantie 9, Helsinki

Lisätietoa TÄÄLLÄ

 

Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelma, väliarviointiseminaari ke 13.3.2024

Kymmenvuotinen Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelma on nyt toimintakautensa puolivälissä. Ohjelma järjestää Sisäilmastoseminaarin jälkeisenä päivänä väliarviointiseminaarin, jossa kerrotaan, mitä ohjelmassa on saatu aikaiseksi, ja keskustellaan, mihin ohjelman seuraavalla viisivuotiskaudella tulisi toimet kohdentaa. Tule mukaan! Ilmoittautua voi joko läsnä- tai etäosallistujaksi.

Aika: Keskiviikko 13.3.2024 klo 9-16
Paikka: THL, Mannerheimintie 166, Helsinki

Lisätietoa tapahtuman sivulta.